Bananų duona
5 ml vanilės esencijos
100 g kamb. temp. sviesto
1 stiklinė cukraus
1,5 stiklinės miltų
4 sunokusių sutrintų bananų
2 arb.š. kepimo miltelių
1/2 arb.š. druskos
100 g kapoto juod. šokolado
Kitame dubenyje - miltai sumaišomi su kepimo milteliais bei druska. Įmaišome miltus į sviesto masę.
Suberiame šokoladą ir sukrėčiame tešlą į kepimo skardą.
Kepame 175C temp. apie 50-60 min., kol prie įsmeigto pagaliuko nelips tešla bei gražiai apskrus. Skanaus
Iš žurnalo: "Virtuvė Nuo...Iki..." Nr. 4 (34)
Negraziai pakomentuosiu po pirmu pasitaikiusiu irasu-ir visai ne apie bananu duona(nors teko kadais jos ragauti/skanauti,o visos tos duonos man primena tik ta viena "Riesutu duona"),o apie siaubingai nuostabu tavo blogo paveiksleli!
AtsakytiPanaikinti:)
:)) smagu zinoti,kad apart manes yra kas dar uzmete aki i sia mano giria:)
PanaikintiKaip smagu, kad patiko ;)
AtsakytiPanaikintid=iaugiuosi labai asmeniškai :D
Egle, aš galima sakyti jūsų gerbėja:D o duona buvo atradimas ir vis dar mėgiamas, kepiamas ir neatsivalgomas;)
AtsakytiPanaikinti